De School - De Muziekflat - Pianoles, Gitaarles, Muziektheorie, Lemmer

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

De School

De Muziekflat

De muziekflat is een muziekschool voor lessen in gitaar, piano en muziektheorie te Lemmer. Jong, oud, beginner, gevorderd, individueel, samen of in groepen. De school is een begeleider in het behalen van ieders doel. Gewoon leuk muziek maken?... Of toch dat conservatorium?

Muziekkeuze en leermethode zijn volledig vrij.

De aanbevolen leermethode op de muziekflat is concentrisch, wat wil zeggen dat er begonnen wordt met "akkoordenschema`s" en "tabs" die je helpen om binnen 2 weken éénvoudig een liedje te kunnen spelen. Vervolgens ga je groeien... vanuit de basis worden alle muzikale aspecten, theorie en technieken uitgelicht, versterkt en teruggeplaatst in de te spelen liedjes.----------------------------------------------------------------------------------------


Eerst leren spelen en later beslissen of het notenschrift voor jou van belang is.


"Wil je in een orkest met dirigent, vanuit notenboeken kunnen spelen of naar het conservatorium? Dan is muziektheorie, notenschrift en gehoortraining voor jou van belang!"

De muziekflat biedt "HaFaBra Algemene Muziek Theorie", waarbij je na
een jaar landelijk examen kunt doen. Een fanatiek diplomajager kan na 1 jaar A, na 2 jaar B, na 3 jaar C en na 4 jaar het einddoel D behalen. Deze theorie in combinatie met de sinds 1 januari 2012 bestaande "praktijkexamens" geven een prachtig pakket van 0 tot conservatorium.

* Advies is om tussendoor ook gewoon weer leuk muziek te maken en te werken aan de technieken


*
Uiteraard is een traditionele leermethode (direct vanuit de noten) ook mogelijk!

------------------------------------------------------------------------------------------


Een door jou gekozen liedje wordt ter plekke uitgeschreven en voorzien van tekst, uitleg, techniek en theoretische ondersteuning.

De lessen op de muziekflat duren 45 minuten, waardoor er voldoende tijd is om een door jou gekozen liedje uit te schrijven en door te nemen. Kun je geen keuze maken dan liggen er reeds stapels liedjes kant en klaar op jou te wachten. En dat alles voor een prijs die ver onder de reguliere prijs ligt. Dit maakt de muziekflat heel bijzonder en uniek binnen de lesgeverij. Meer info.


-------------------------------------------------------------------------------------------


Een week geen les is een week niet betalen.

Op de muziekflat betaal je alleen de verkregen lessen. (Mits er op tijd wordt afgebeld).

Bestaat er twijfel over de aanschaf van een instrument?

De muziekflat geeft advies en het is mogelijk om
voor 2,50 tot 3,75 euro per week eerst eens een gitaar of keyboard huren.Voor de jeugd is er een jaarlijkse uitvoering.

Een optreden waarbij ze (vrijwillig) worden uitgedaagd om het beste uit hunzelf te halen en te ervaren hoe het is om op een podium te staan en in een band te spelen. Er is hierbij ook de mogelijkheid om te zingen, basgitaar te spelen of een ander instrument. Bonus : In de studio worden alle partijen tijdens de reguliere lessen opgenomen en verwerkt tot CD.

Wie is de leraar ?

De lessen worden verzorgd door : Simon Buurstra
(zie onderstaande foto) - Gediplomeerd Muziekpedagoog en oprichter van De Muziekflat Lemmer.

Na zijn studie aan de Schumann Akademie en de Fontys Hogeschool Zwolle was Simon (naast het oprichten van De Muziekflat) werkzaam als muziekdocent op o.a. het Willem Lodewijk Gymnasium te Groningen, het Drachtster Lyceum te Drachten en het Piter Jelles College te Leeuwarden.


Welkom op de Muziekflat!

muziekflat, simon buurstra, muzieklessen lemmer, pianolessen lemmer, zanglessen lemmer, gitaarlessen lemmer, gitaarles lemmer, pianoles lemmer, muziekles lemmer, friesland, muziekonderwijs lemmer, gitaarschool lemmer, muziekschool lemmer, Muziekschool / Privéschool voor lessen in gitaar, piano, muziektheorie en meer..., opnamestudio lemmer, pianoschool lemmer, keyboardles lemmer, keyboardlessen lemmer, popschool lemmer, basgitaar lemmer, algemene muziektheorie, muziekexamen, muziekdocent lemmer, muziekleraar lemmer, creil, rutten, scherpenzeel, munnikenburen, wolvega, emmeloord, sloten, wijckel, balk, nijemirdum, oudemirdum, zangles lemmer, echtenerbrug, echten, oosterzee, bantega, sondel, heerenveen, sneek, sint nicolaasga, woudsend, koudum, joure, kuinre, marknesse, ens, luttelgeest

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu