Gitaarlessen - De Muziekflat - Pianoles, Gitaarles, Muziektheorie, Lemmer

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Gitaarlessen

De Muziekflat

Gitaarspelen is voor velen de grote droom. Een rocker zal voor groot publiek met een tot op de knieën hangende gitaar die ene gitaarsolo uit de speakers willen laten knallen. Voor de romanticus... het raken van een gevoelige snaar en voor veel jeugd is het een ticket naar "cool". Echt een instrument dat gevoelens en creativiteit uit je weet te halen. Een samenspel van melodie (solo's), harmonie (akkoorden), ritmiek, tempo, dynamiek, articulatie en de daarbij behorende juiste technieken. De mogelijkheden zijn oneindig en dat laat zich vooral zien naarmate men meerdere verschillende muzikale stijlen bestudeerd.

Een mooie eigenschap van de gitaar is dat het instrument heel toegankelijk is. Met de juiste tips en trucs zul je merken dat er al snel iets moois uit het instrument zal
klinken...

Mocht er twijfel bestaan over de aanschaf van een gitaar, dan is het op de muziekflat mogelijk om voor 2,50 tot 3,75 euro per week eerst eens een gitaar te huren.

Muziekkeuze, leermethode en het type gitaar zijn volledig vrij.

Het type gitaar zal afhangen van de muziekkeuze en de leeftijd (hoe groot zijn de handen?). In hoofdlijn zal het neerkomen op een keuze tussen een elektrische gitaar, een akoestische (western) gitaar, een klassieke (spaanse) gitaar en een klassieke (spaanse) 3/4 gitaar voor de beginnende jeugd.

De aanbevolen leermethode op de muziekflat is concentrisch, wat wil zeggen dat er begonnen wordt met "akkoordenschema`s" en "tabs" die je helpen om binnen 2 weken éénvoudig een liedje te kunnen spelen. Vervolgens ga je groeien... vanuit de basis worden alle muzikale aspecten, theorie en technieken uitgelicht, versterkt en teruggeplaatst in de te spelen liedjes.----------------------------------------------------------------------------------------------


Eerst leren spelen en later beslissen of het notenschrift voor jou van belang is.

"Wil je in een orkest met dirigent, vanuit notenboeken kunnen spelen of naar het conservatorium? Dan is muziektheorie, notenschrift en gehoortraining voor jou van belang!"

De muziekflat biedt "HaFaBra Algemene Muziek Theorie", waarbij je na een jaar landelijk examen kunt doen. Een fanatiek diplomajager kan na 1 jaar A, na 2 jaar B, na 3 jaar C en na 4 jaar het einddoel D behalen. Deze theorie in combinatie met de sinds 1 januari 2012 bestaande "praktijkexamens" geven een prachtig pakket van 0 tot conservatorium.

* Advies is om tussendoor ook gewoon weer leuk muziek te maken en te werken aan de technieken

*
Uiteraard is een traditionele leermethode (direct vanuit de noten) ook mogelijk


------------------------------------------------------------------------------------------------


Een door jou gekozen liedje wordt ter plekke uitgeschreven en voorzien van tekst, uitleg, techniek en theoretische ondersteuning.

De lessen op de muziekflat duren 45 minuten, waardoor er voldoende tijd is om een door jou gekozen liedje uit te schrijven en door te nemen. Kun je geen keuze maken dan liggen er reeds stapels liedjes kant en klaar op jou te wachten. En dat alles voor een prijs die ver onder de reguliere prijs ligt. Dit maakt de muziekflat heel bijzonder en uniek binnen de lesgeverij. Meer info

-------------------------------------------------------------------------------------------------


Een week geen les is een week niet betalen.
"Op de muziekflat betaal je alleen de verkregen lessen." (Mits er op tijd wordt afgebeld).


gitaarschool lemmer, muziekonderwijs lemmer, muziekflat, piano huren, pianoschool lemmer, muzieklessen lemmer, pianolessen lemmer, muziekexamen, muziekdocent lemmer, keyboard huren, diploma, keyboardles lemmer, theorieles lemmer, muziekdiploma, gitaar lemmer, keyboard lemmer, creil, rutten, basgitaar lemmer, scherpenzeel, munnikenburen, wolvega, emmeloord, sloten, wijckel, balk, nijemirdum, oudemirdum, echtenerbrug, echten, oosterzee, bantega, sondel, heerenveen, sneek, sint nicolaasga, woudsend, koudum, joure, kuinre, marknesse, ens, luttelgeest, piano lemmer, studio lemmer, opname lemmer, leren lemmer, zangles lemmer, uitvoering lemmer, podium lemmer, spelen lemmer, gitaarlessen lemmer, keyboardles lemmer, popschool lemmer, simon buurstra, zanglessen lemmer, gitaarles lemmer, pianoles lemmer, muziekles lemmer, friesland, oudemirdum, echtenerbrug, echten, oosterzee, bantega, sondel, muziekschool lemmer, muziekleraar lemmer, Muziekschool / Privéschool voor lessen in gitaar, piano, muziektheorie en meer..., de muziekflat, gitaar huren

Voor meer vragen/info betreffende gitaarlessen : Contact

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu