Keyboardlessen - De Muziekflat - Pianoles, Gitaarles, Muziektheorie, Lemmer

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Keyboardlessen

De Muziekflat

Het keyboard is een veelzijdig instrument. Ze heeft de beschikking over een groot arsenaal aan instrumentale geluiden (samples), beats en muzikale begeleidingen in vele verschillende stijlen, variërend van rustige ballads tot techno. De toetsenist is dan ook een multitasker die breed inzetbaar is. Verder is het keyboard een instrument waarop je makkelijk kan beginnen, aangezien de aanschafwaarde lager ligt dan bijvoorbeeld een (elektrische) piano. Mocht er twijfel bestaan over de aanschaf, dan is het op de muziekflat mogelijk om voor 3,75 euro per week eerst eens een keyboard te huren.

Belangrijk is wel te vermelden dat een keyboard doorgaans minder toetsen heeft dan een piano (88) en ook niet de "feel" heeft van een piano, zoals een elektrische piano dat heeft met gewogen toetsen.

Muziekkeuze en leermethode zijn volledig vrij.

De aanbevolen leermethode op de muziekflat is concentrisch, wat wil zeggen dat er begonnen wordt met "akkoordenschema`s" en "tabs" die je helpen om binnen 2 weken éénvoudig een liedje te kunnen spelen. Vervolgens ga je groeien... vanuit de basis worden alle muzikale aspecten, theorie en technieken uitgelicht, versterkt en teruggeplaatst in de te spelen liedjes.----------------------------------------------------------------------------------------


Eerst leren spelen en later beslissen of het notenschrift voor jou van belang is.


"Wil je in een orkest met dirigent, vanuit notenboeken kunnen spelen of naar het conservatorium? Dan is muziektheorie, notenschrift en gehoortraining voor jou van belang!"

De muziekflat biedt "HaFaBra Algemene Muziek Theorie", waarbij je na een jaar landelijk examen kunt doen. Een fanatiek diplomajager kan na 1 jaar A, na 2 jaar B, na 3 jaar C en na 4 jaar het einddoel D behalen. Deze theorie in combinatie met de sinds 1 januari 2012 bestaande "praktijkexamens" geven een prachtig pakket van 0 tot conservatorium.

* Advies is om tussendoor ook gewoon weer leuk muziek te maken en te werken aan de technieken

*
Uiteraard is een traditionele leermethode (direct vanuit de noten) ook mogelijk


--------------------------------------------------------------------------------------------


Een door jou gekozen liedje wordt ter plekke uitgeschreven en voorzien van tekst, uitleg, techniek en theoretische ondersteuning.

De lessen op de muziekflat duren 45 minuten, waardoor er voldoende tijd is om een door jou gekozen liedje uit te schrijven en door te nemen. Kun je geen keuze maken dan liggen er reeds stapels liedjes kant en klaar op jou te wachten. En dat alles voor een prijs die ver onder de reguliere prijs ligt. Dit maakt de muziekflat heel bijzonder en uniek binnen de lesgeverij. Meer info


------------------------------------------------------------------------------------------------


Een week geen les is een week niet betalen.
"Op de muziekflat betaal je alleen de verkregen lessen." (Mits er op tijd wordt afgebeld).


Voor meer vragen/info betreffende keyboardlessen : Contact

keyboard huren, piano huren, gitaar huren, beginner, simon buurstra, Muziekschool / Privéschool voor lessen in gitaar, piano, muziektheorie en meer..., keyboardlessen lemmer, muzieklessen lemmer, pianolessen lemmer, gitaarles lemmer, zangles lemmer, muziekdocent lemmer, muziekleraar lemmer, pianoles lemmer, creil, rutten, zanglessen lemmer, scherpenzeel, munnikenburen, wolvega, emmeloord, sloten, basgitaar lemmer, wijckel, balk, nijemirdum, oudemirdum, echtenerbrug, echten, oosterzee, bantega, sondel, heerenveen, sneek, sint nicolaasga, woudsend, koudum, joure, kuinre, marknesse, ens, luttelgeest, pianoschool lemmer, muziekles lemmer, friesland, gitaarschool lemmer, muziekschool lemmer, muziekonderwijs, muziekflat,  opnamestudio lemmer, keyboardles lemmer, popschool lemmer, algemene muziektheorie, muziekexamen, gitaarlessen lemmer

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu