Live on Stage - De Muziekflat - Pianoles, Gitaarles, Muziektheorie, Lemmer

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Live on Stage

De Muziekflat

Naast de reguliere lessen is het voor de jeugd ook mogelijk om in bandrepetities mee te doen en hun talent (+ geleerde) uit te proberen. Compleet met podium, apparatuur, microfoons en instrumenten.

Het werkt als volgt:

Stap 1:

A
anleren van de basistechnieken, akkoorden, ritmiek en tempo tijdens de reguliere lessen.

Stap 2:

K
euze om mee te doen aan de bandrepetities. Eén ronde bestaat uit 3 wekelijkse lessen van 1 uur.

- Les 1:
formeren bands, liedje(s) kiezen, uitschrijven, uitleg/doornemen, thuis instuderen.
- Les 2:
doornemen/spelen, fouten herstellen, tempo maken, geheel vormen.
- Les 3:
bandrepetities in activiteitencentrum "Het Baken" - Live on Stage.

Iedere ronde mag je kiezen: mee doen?!... Of overslaan om tijdens de reguliere lessen te werken aan nieuwe technieken, speelvaardigheid, een ingewikkeld stuk, diploma's e.d. Deze nieuw geleerde technieken en/of dat ingewikkelde stuk kan vervolgens met band en op het podium in een nieuwe ronde worden uitgetest.

 
 

" Het moge duidelijk zijn dat er 'Live on Stage' oneindig veel leermomenten zijn en ook voor wie in een band wil, maar (nog) niet voor publiek is dit ideaal."


Doe mee! En meld je hier aan.

zanglessen lemmer, friesland, muziekdocent lemmer, muziekschool lemmer, muziekflat, simon buurstra, gitaarles lemmer, pianoles lemmer, muziekles lemmer, zangles lemmer, pianoschool lemmer, muzieklessen lemmer, pianolessen lemmer, gitaarlessen lemmer, keyboardles lemmer, muziekonderwijs lemmer, basgitaar lemmer, popschool lemmer, gitaarschool lemmer, Muziekschool / Privéschool voor lessen in gitaar, piano, muziektheorie en meer..., muziekleraar lemmer

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu