Pianolessen - De Muziekflat - Pianoles, Gitaarles, Muziektheorie, Lemmer

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Pianolessen

De Muziekflat

De piano is een instrument met oneindig veel mogelijkheden en is daardoor in iedere muziekstijl als solo en/of begeleidingsinstrument te gebruiken. Een instrument om de creatieve geest te stimuleren, gevoelens te uiten en niet te vergeten logica en technisch inzicht te ontwikkelen.

Een samenspel van melodie, harmonie, ritmiek, tempo, dynamiek, articulatie en de daarbij behorende juiste technieken geven het instrument ruim voldoende uitdaging. Een toets indrukken is daar in tegen weer niet heel ingewikkeld en de eerste melodie zal dan ook snel van onder je vingers gaan klinken.

Mocht er twijfel bestaan over de aanschaf, dan is het op de muziekflat mogelijk om voor 3,75 euro per week eerst eens een keyboard te huren.

Muziekkeuze en leermethode zijn volledig vrij.

De aanbevolen leermethode op de muziekflat is concentrisch, wat wil zeggen dat er begonnen wordt met "akkoordenschema`s" en "tabs" die je helpen om binnen 2 weken éénvoudig een liedje te kunnen spelen. Vervolgens ga je groeien... vanuit de basis worden alle muzikale aspecten, theorie en technieken uitgelicht, versterkt en teruggeplaatst in de te spelen liedjes.------------------------------------------------------------------------------------------------


Eerst leren spelen en later beslissen of het notenschrift voor jou van belang is.

"Wil je in een orkest met dirigent, vanuit notenboeken kunnen spelen of naar het conservatorium? Dan is muziektheorie, notenschrift en gehoortraining voor jou van belang!"


De muziekflat biedt "HaFaBra Algemene Muziek Theorie", waarbij je na een jaar landelijk examen kunt doen. Een fanatiek diplomajager kan na 1 jaar A, na 2 jaar B, na 3 jaar C en na 4 jaar het einddoel D behalen. Deze theorie in combinatie met de sinds 1 januari 2012 bestaande "praktijkexamens" geven een prachtig pakket van 0 tot conservatorium.

* Advies is om tussendoor ook gewoon weer leuk muziek te maken en te werken aan de technieken

* Uiteraard is een traditionele leermethode (direct vanuit de noten) ook mogelijk

-------------------------------------------------------------------------------------------------


Een door jou gekozen liedje wordt ter plekke uitgeschreven en voorzien van tekst, uitleg, techniek en theoretische ondersteuning.

De lessen op de muziekflat duren 45 minuten, waardoor er voldoende tijd is om een door jou gekozen liedje uit te schrijven en door te nemen. Kun je geen keuze maken dan liggen er reeds stapels liedjes kant en klaar op jou te wachten. En dat alles voor een prijs die ver onder de reguliere prijs ligt. Dit maakt de muziekflat heel bijzonder en uniek binnen de lesgeverij. Meer info

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Een week geen les is een week niet betalen.
"Op de muziekflat betaal je alleen de verkregen lessen." (Mits er op tijd wordt afgebeld).


Voor meer vragen/info betreffende pianolessen : Contact

pianoschool lemmer, pianoles lemmer, piano huren, muziekonderwijs, keyboard huren, diploma, keyboardlessen lemmer, muzieklessen lemmer, pianolessen lemmer, gitaarles lemmer, muziekdocent lemmer, zanglessen lemmer, muziekleraar lemmer, pianoles lemmer, muziekles lemmer, friesland, gitaarschool lemmer, muziekschool lemmer, muziekflat, simon buurstra, Muziekschool / Privéschool voor lessen in gitaar, piano, muziektheorie en meer..., creil, rutten, scherpenzeel, munnikenburen, wolvega, emmeloord, sloten, wijckel, balk, nijemirdum, oudemirdum, echtenerbrug, echten, oosterzee, basgitaar lemmer, bantega, sondel, heerenveen, sneek, sint nicolaasga, woudsend, koudum, joure, kuinre, marknesse, ens, luttelgeest, opnamestudio lemmer, keyboardles lemmer,  popschool lemmer, algemene muziektheorie, muziekexamen, zangles lemmer, gitaarlessen lemmer

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu